Boka din catering här

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort med en bekräftelse

Boka catering

Företagscatering

Företagscatering Stockholm

Minnesvärd företagscatering i Stockholm

Överraska medarbetare, kunder och andra intressenter med fräsch, vällagad libanesisk företagscatering nästa gång det är dags för konferens, festligheter eller event på ditt företag! Våra libanesiska rätter passar utmärkt såväl vid sittande middag som i en mer mingelbetonad miljö med buffé och gående bord beroende på era önskemål.

Oavsett vilket upplägg ni väljer erbjuder vi riktigt god mat på plats så att ni kan koncentrera er på gästerna, jobbet och programmet. Enkelt, smakrikt och smidigt för ditt företag i Stockholm!

företagscatering
muhammara

Låt er inspireras

Få igång samtal och nätverkande med libanesisk mat och catering

Vad är hemligheten bakom smakerna i en äkta libanesisk fattoush och vilka smaker ingår egentligen i sumak? Vår libanesiska catering fungerar ofta som en bra konversationsöppnare.

Med sina färgsprakande grönsaker, härligt doftande örter och spännande kryddblandningar tilltalar maten såväl öga som gom. Om konferens står på agendan bidrar den libanesiska kokkonstens fräschör garanterat till att ni kan hålla fokus hela dagen. Detsamma gäller om ni låter oss leverera julbord till företaget.

Dags för catering?

Ju tidigare vi känner till dina önskemål desto bättre kan vi förbereda oss för bästa resultat. Minimibeställning för vår catering är 8 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast två arbetsdagar före önskad leverans.

Se våra andra tjänster

festcatering

Festcatering

All typ av catering till företag och privatpersoner i Stockholm. Vi ordnar catering till alla festliga events.

bröllop

bröllopscatering

Få en oförglömlig dag med catering för ert bröllop. Låt er speciella dag bli en minnesvärd dag.

nyår-catering

Nyårscatering

Lyxiga menyer och en hejdundrande fest. Låt oss avsluta ert år med maten till er nyårssupé.

Förstklassig service

Välkomponerade rätter som lagas från grunden

När du beställer libanesiskt till din företagscatering kan du vara säker på en sak: våra duktiga kockar kommer att lägga ner sin själ för att skapa en smakupplevelse som gästerna sent ska glömma. Varje rätt lagas från grunden med mycket kärlek och noga utvalda och färska råvaror.

Har någon av gästerna en allergi eller överkänslighet mot något livsmedel som ni vill göra oss uppmärksamma på? Kontakta oss så anpassar vi rätten utan att göra avkall på smak och textur.

Hjälp med servering? Inga problem.

Möblera lokalen, ta emot gäster i dörren, mingla med kunder och kanske hålla välkomsttal. Det brukar vara en hel del att stå i på ett företagsevent. Har ni svårt att hinna med serveringen kan vi hjälpa er med den biten också.

Gör ett tillägg i din beställning här på sajten eller prata med oss så är vår serveringspersonal behjälplig med bästa tänkbara service och allt ni behöver under eventet hos er.

Eftersom våra medarbetare har gedigen erfarenhet både servering och catering för företag är de lika bekväma med att servera på små som på stora tillställningar. Under festens gång fyller de gärna på glasen, håller ett öga på den libanesiska buffén och finns nära tillhands för att svara på eventuella frågor om de olika rätterna på kvällens meny.

catering för företag
kebbeh

Välj inriktning själv

Företagscatering Stockholm – populära inriktningar

Många väljer att beställa catering när de samlar särskilt inbjudna gäster till frukost på kontoret eller kanske bara bjuda på en after work. Att erbjuda lunch är också väldigt populärt bland alla typer av bolag i Stockholm när det gäller catering till företag eftersom det ger så mycket tillbaka.

Varför inte duka upp fräscha libanesiska sallader och annan bra mat så att gästerna kan gå runt buffébordet och förse sig själva? 

Vi ser till att ni får tillgång till smakrik mat och dryck även till sådana tillfällen samt ordnar glas, porslin och annat som är relaterat till vårt kök, samt all personal som behövs.

Välkommen att höra av dig så diskuterar vi tillsammans igenom vad som är möjligt att genomföra i god tid innan eventet. På så sätt får ni bästa tänkbara catering och service på plats på företaget.

redo för nästa fest? beställ nu

Låt oss ta hand om cateringen. Se vårt utbud och boka enkelt online. Säker betalning. Vi har bufféer, mingelmat, sallader, grillat och mycket mer. Förstklassig catering. För alla tillfällen.

Kontakta oss

Boka catering

Vanliga frågor om vår företagscatering

Finns det ett maxantal personer vi kan beställa catering till?

Ni kan beställa catering till hur många personer ni vill. Vi har dock en maxkapacitet på upp till 200 personer per beställning. Tänk på att vara ute i god tid med din beställning.


Kan vi få hjälp med servering och uppdukning?

Ja, det går bra. Berätta gärna för oss hur ni skulle vilja ha det så kan vi komma med en lösning. Vi har erfaren serveringspersonal och kökspersonal som jobbar med företagsevents.


Kan vi få maten utkörd till vårt företag/lokal?

Självklart. Meddela oss till vilken adress ni önskar maten levererad så ordnar vi det.


Passar libanesisk catering som företagscatering?

Det passar perfekt. Inte minst för att det finns så många olika rätter och ingredienser att välja på – det finns något för alla. Detta oavsett om ni väljer buffé eller vanliga portioner.