Boka din catering här

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort med en bekräftelse

Boka catering

Boka libanesiskt till studentfesten!.

Se meny

Libanesiskt julbord

Ett julbord utöver det vanliga

Libanesiskt julbord i stockholm

Dags för en ny tradition? Satsa på ett annorlunda julbord i år! Vi erbjuder nu libanesisk mat och catering som tar ert julbord till helt nya höjder.

Libanesisk mat kännetecknas ofta av meze – ett flertal olika rätter, som serveras likt plockmat, tapas eller ett svenskt smörgåsbord.

Ett libanesiskt julbord innefattar således en hel uppsjö av smårätter i alla dess former och smaker, vilket påminner även om det svenska julbordet. På så sätt finns det något för alla!

bröllop
libanesisk catering

Ett grönare julbord med libanesisk mat

Något som skiljer det libanesiska julbordet från det svenska är mängden frukt och grönt. Faktum är att hela 60 procent av ett libanesiskt julbord består av just grönsaker. På så sätt är det libanesiska julbordet både grönare, nyttigare och mer näringsrikt – med flera olika vegetariska alternativ – där alla rätter är tillagade av färska råvaror.

Inför en ny tradition med libanesiskt julbord

Byt ut det traditionella svenska julbordet och upplev ett julbord utöver det vanliga! Det libanesiska köket har traditioner som är flera tusen år gamla. Med vårt libanesiska julbord erbjuds ni ett brett urval av läckra libanesiska rätter som återspeglar de traditionella smakerna från Libanon.

Beställ vårt libanesiska julbord redan idag!

Avnjut det bästa medelhavet har att erbjuda med vårt libanesiska julbord! Nu till ett rabatterat pris, endast 349:- /person. Beställ vår catering fram till den 22 december (22/12). Vi tar emot både större och mindre beställningar från både företag och privatpersoner.

redo för nästa fest? beställ nu

Låt oss ta hand om cateringen. Se vårt utbud och boka enkelt online. Säker betalning. Vi har bufféer, mingelmat, sallader, grillat och mycket mer. Förstklassig catering. För alla tillfällen.

Kontakta oss

Boka catering