Boka din catering här

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort med en bekräftelse

Lokal beställning

Nyårscatering

Skåla in det nya året

catering i Stockholm på nyår

Det libanesiska köket är världsberömt för att hylla livet och ta hand om gästerna på bästa, tänkbara sätt. Så vad kan passa bättre på nyårsafton än libanesisk catering? Libanesiska smårätter passar perfekt på bufféer där gästerna själva kan förse sig med vad de föredrar. Önskar du en sittande middag med bordsservering och meny går det naturligtvis också bra. Valet är ditt och vi levererar maten till både privatpersoner och företag i hela Stockholm. Du vet väl att vi även erbjuder serveringspersonal som gärna hjälper till och ger riktigt bra service utifrån dina önskemål kring hur du vill lägga upp festen?

Nyårscatering - Libanesisk catering
nyår-catering

Början på en ny era

Passande menyer på din fest sista kvällen inför ett nytt år

På nyårsfesten har mezetallriken ackompanjerat av mjukt pitabröd en given plats. Välj att bjuda i mindre skala med några få rätter via vår standardmeny eller slå på stort och låt skålar och serveringsfat från lyxmenyn med olika alternativ trängas på festbordet. Den senare varianten påminner mest om à la carte.

Några exempel på vad som ofta ingår i vår libanesiska mat är ljuvliga röror som vår uppskattade aubergineröra baba ghanoush, eller friska hummus som våra kockar smaksätter till perfektion. Vår smakrika paprikaröra, muhammara, med valnötter är även den omåttligt populär bland våra kunder. Frasiga filodegsrullar med ost kompletterar rörornas lena textur liksom vår syrliga sallad fattoush där bitar av rostade pitabröd tillför härligt crunch. En fräsch tabbouleh är självskriven och ska helt enkelt finnas på det libanesiska festbordet. Och missa för allt i världen inte våra goda piroger i din leverans.

Dags för catering?

Ju tidigare vi känner till dina önskemål desto bättre kan vi förbereda oss. Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din beställning senast två arbetsdagar före önskad leverans.

Se våra andra tjänster

festcatering

Festcatering

All typ av catering till företag och privatpersoner i Stockholm. Vi ordnar catering till alla festliga events.

bröllop

bröllopscatering

Få en oförglömlig dag med catering för ert bröllop. Låt er speciella dag bli en minnesvärd dag.

företagscatering

Företagscatering

Vi hjälper ditt företag till ett lyckat företagsevent. Du kan välja paketerade event eller skräddarsytt paket.

Du avgör nivån

Meny till stor fest eller enklare catering?

Libanesisk buffé passar perfekt när ni är många. Självklart finns gott om utrymme för att ta om för den som vill ha mer, och det vill gästerna enligt vår erfarenhet gärna göra. Inte konstigt att libanesisk catering har blivit så populärt på tillställningarnas tillställning; bröllop. De goda libanesiska smakerna lämpar sig dessutom utmärkt som enklare catering i form av snittar för alla typer av evenemang och fester i Stockholm.

Det har ingen betydelse vilken libanesisk meny du tänker välja, vi har stora visioner och strävar alltid efter att erbjuda Stockholms bästa catering. Just därför levererar vi bara egna rätter av hög kvalitet lagade från grunden. Det gäller i och för sig inte bara på nyårsafton utan alla dagar i veckan.

couscous sallad
hummus

Bara det allra finaste

Satsa på fina råvaror på ditt event på nyårsafton

Libanesisk mat serveras alltid med ris och är kryddad med omsorg utan att bli för stark. För den som önskar serveras festligt lamm, kyckling eller scampi tillsammans med säsongens färska och krispiga grönsaker. I god mat från ett typiskt libanesiskt kök ingår också flera extra tillbehör som du enkelt förgyller övriga rätter med. Ett ypperligt exempel på detta är labneh bestående av yoghurt med mynta, som ger dina nyårsgäster behaglig svalka. Har du funderingar på vad som gäller eller frågor kring catering och hur de olika rätterna och tillbehören kan kombineras, bidrar vi gärna med tips och råd.

Det var lite kort om vad vi kan erbjuda företag och privatpersoner via vår catering i Stockholm i samband med nyår. Vi ser fram emot att ringa in det nya året tillsammans med dig och dina gäster, så tveka inte att kontakta oss med din beställning så levererar vi catering direkt till dig! Våra duktiga kockar kommer att göra sitt yttersta för att hjälpa till såväl som vår serveringspersonal som brinner för att ge bra service.

redo för nästa fest? beställ nu

Låt oss ta hand om cateringen. Se vårt utbud och boka enkelt online. Säker betalning. Vi har bufféer, mingelmat, sallader, grillat och mycket mer. Förstklassig catering. För alla tillfällen.

Kontakta oss

Boka catering

Vanliga frågor om vår nyårscatering

Vad kostar catering till nyår?

Antingen kan du beställa vår särskilda nyårsmeny som är speciellt framtagen för speciella tillfällen. Men det går självklart bra att beställa någon av våra vanliga menyer. Se menyer.


Hur långt i förväg ska jag beställa catering till nyårsfirandet?

Det korta svaret är: så fort som möjligt. Nyårscatering är en av de mest populära perioderna att boka catering – så det gäller att vara ute i god tid för att vi ska kunna garantera leverans av din mat.


Passar libanesisk mat till nyårsafton?

Libanesiskt är ett utmärkt val oavsett vilken typ av firande ni väljer. Om ni har en nyårsfest med många gäster passar de libanesiska smårätterna (meze) utmärkt. Likaså om ni väljer en klassisk sittning med trerätters-meny- då är våra grillade rätter med tillbehör ett utsökt val.


Levererar ni maten till vår nyårsmiddag?

Självklart. Vi kan leverera inom hela Stockholms län. Ange bara dina adress- och kontaktuppgifter vid beställning så tar vi hand om resten.