Boka din catering här

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort med en bekräftelse

Boka catering

Boka libanesiskt till studentfesten!.

Se meny

bröllopscatering

Bröllopscatering Stockholm

Libanesisk mat – det godaste från medelhavet

Maten spelar naturligtvis en viktig roll på bröllopsfesten och med fräscha smaker från Libanon blir den ett minne för livet för dina gäster. Beställer du bröllopscatering från oss kan du förvänta dig det bästa som östra medelhavet har att erbjuda.

Vad sägs till exempel om fräscha sallader och röror, piroger, pikanta räkor och möra grillrätter? Välj fritt bland våra menyer eller beställ vår populära bröllopsmeny som våra duktiga kockar har komponerat särskilt utifrån vilka önskemål som finns på er stora dag.

bröllop
Bröllopscatering - Libanesisk catering

Njut av festen

Bröllop i Stockholm – ta hjälp med bröllopsmiddagen

En vanlig fråga som vi ofta får från bröllopspar i planerartagen, är vad som är bra att tänka på när det gäller bröllopscatering. Det kanske låter som en floskel, men att vara ute i god tid är alltid klokt – inte minst när det gäller catering i Stockholm som tenderar att snabbt bli fullbokade av olika event under vissa säsonger.

Först av allt är det viktigt att bestämma hur många gäster som ska bjudas in och om ni ska hyra lokal samt tänka igenom hur ni vill utforma bröllopsmiddagen. Låt budgeten och era personliga preferenser sätta ramarna och försök räkna fram ett rimligt pris per kuvert. Ska ni välja en mer traditionell sittning med tre rätter eller passar det bättre med buffé där släkt och vänner tar av läckerheterna själva? Det brukar fungera som bäst om antalet inbjudna inte överskrider cirka 30 personer. Om ni däremot arrangerar ett stort bröllop med många deltagare kanske bufféalternativet är att föredra. Enligt vår erfarenhet blir det oftast både väldigt gott och kostnadseffektivt.

Ett mellanting mellan sittande middag och buffé är att låta professionell serveringspersonal förse gästerna från faten på ert event. Oavsett vilket alternativ ni väljer erbjuder vi på Libanesisk catering kompetent personal som servar gästerna med van hand på ett trevligt sätt. De har lång erfarenhet av catering och berättar gärna mer om den kulinariska historien bakom de olika rätterna.

Dags för catering?

Ju tidigare vi känner till dina önskemål desto bättre kan vi förbereda oss för bästa resultat. Minimibeställning för vår catering är 8 personer. Vi behöver din beställning senast två arbetsdagar före önskad leverans.

Se våra andra tjänster

festcatering

Festcatering

All typ av catering till företag och privatpersoner i Stockholm. Vi ordnar catering till alla festliga events.

företagscatering

Företagscatering

Vi hjälper ditt företag till ett lyckat företagsevent. Du kan välja paketerade event eller skräddarsytt paket.

nyår-catering

Nyårscatering

Lyxiga menyer och en hejdundande fest. Låt oss avsluta ert år med maten till er nyårssupé.

Få koll på läget

Dubbelkolla dag på inbjudan!

Glöm inte att designa, och posta inbjudan. Ett litet tips från oss är dessutom att dubbelkolla så att det verkligen står rätt dag och tid på originalet innan det går iväg till tryck. Allt fler brudpar föredrar att bjuda in till bröllopet via e-post och det fungerar naturligtvis också fint, valet är ert. Huvudsaken att gästerna får inbjudan i god tid.

Varför libanesiska smaker till ert bröllop?

Fräsch, varierad, smakrik men ändå generöst tilltagen. Så skulle man kunna beskriva vår libanesiska catering med några få ord. En stor fördel är helt klart också att många av rätterna som vi kan erbjuda är av det lättare och grönsaksbaserade slaget, vilket är bra om ni inte bara vill att festdeltagarna ska få njuta av riktigt goda rätter utan även få igång dem dansgolvet.

Bröllopsmenyer av det mer traditionella slaget tenderar att vara tunga och mastiga till sin karaktär. Eftersom de ofta går i smörets och gräddens tecken gör de i värsta fall gästerna trötta och får festligheterna att stanna av. Istället för tunga ingredienser och feta såser använder vi oss därför främst av fin olivolja såväl som frisk citron i de flesta av våra maträtter.

Bröllopscatering - Libanesisk catering
bröllop-vegansk mat

Mat som passar alla

Menyer som passar perfekt för veganer

Ännu en fråga vi ofta får från våra bröllopspar är hur vi hanterar deltagare med överkänslighet och allergier. Hur säkerställer vi en anpassad meny för dem i vår catering? Allt ni behöver göra är att kontakta oss vid beställningstillfället så löser vi det lagom till ert bröllop. 

Att det libanesiska köket inkluderar en hel del rätter som är passande för vegetarianer och veganer är naturligtvis ett plus. Här är inte de vegetariska rätterna ett undantag utan självklara huvudrätter som vi erbjuder. Inbjudna festdeltagare som önskar fisk eller kött brukar i sin tur glädjas över de grillade rätterna som serveras bland övriga delikatesser på festbordet. 

Det var lite att tänka på inför bröllopet. Lycka till med planeringen och tveka inte att höra av dig med specifika önskemål eller om du vill veta mer om vår bröllopscatering samt mat och dryck.

Vare sig ni kommer att välja bufféalternativet, sittande middag eller ”mellantinget” som catering till ert bröllop, är vårt mål att ge er en perfekt kväll med riktigt god mat tillsammans med släktingar och vänner.

Vi kan inte garantera att ni blir lyckligt gifta i alla era dagar, men så länge ni håller festen i Stockholm med omnejd kan vi i alla fall hjälpa er att skapa en smakupplevelse som deltagarna älskar.

Vi vill att det ska bli ett minne för livet. Kontakta oss redan idag så hjälper vi er med allt ni behöver och levererar en så smakrik och inspirerande meny som möjligt i hela Stockholm!

redo för nästa fest? beställ nu

Låt oss ta hand om cateringen. Se vårt utbud och boka enkelt online. Säker betalning. Vi har bufféer, mingelmat, sallader, grillat och mycket mer. Förstklassig catering. För alla tillfällen.

Kontakta oss

Boka catering

Vanliga frågor om vår bröllopscatering

Finns det möjlighet att anpassa menyn för bröllopscatering?

Självklart. Det går bra att rådfråga oss för att få reda på vilka möjligheter som finns och berätta mer om era behov.


Hur mycket mat ska man beställa för bröllopscatering?

Det är vanligt att man räknar med ungefär 200-250 gram mat per person för en buffé, men det kan variera beroende på hur många gäster man har och vilken typ av mat man väljer. Våra menyer är anpassade efter rätt antal personer men du är välkommen att kontakta oss för mer info.


Kan man anlita en privat kock för bröllopscatering?

Ja, hos oss kan du anlita en privat kock för din bröllopscatering. Detta kan vara ett bra alternativ om ni önskar en speciell meny eller om man vill ha en mer personlig touch på ert bröllop.


Kan man få provsmaka maten innan man beställer bröllopscatering?

Ja, det är går bra att provsmaka maten innan man beställer vår bröllopscatering. Kontakta oss gärna så bokar vi in en tid för detta.


Kan man få vegetariska alternativ för bröllopscatering?

Ja, det går att få vegetariska alternativ för bröllopscatering. Vi på Libanesisk catering erbjuder helvegetariska menyer eller möjlighet att anpassa menyn efter önskemål.


Kan ni erbjuda personal för att servera maten på bröllopet?

Ja, vi har erfaren serveringspersonal, kockar och diskare som kan hjälpa till på ert bröllop. Kontakta oss för en offert.