Boka din catering här

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort med en bekräftelse

Boka catering

Vilka vi är

En passionerad kärlekshistoria till det libanesiska

Välkommen till Libanesisk catering i Stockholm. Efter att ha arbetat med restaurang- och cateringverksamhet i många år har kärleken till det libanesiska köket blivit det självklara valet att erbjuda till Stockholms hungriga magar. Den smakrika libanesiska maten – med dess färgstarka och breda variation har gjort den till ett mycket populärt alternativ val vid catering och tillställningar.

Grundarna bakom Libanesisk catering i Stockholm har tidigare drivit den framgångsrika cateringverksamheten på restaurang Prima Zetta i Sollentuna. Nu tar vi steget fullt ut och satsar helhjärtat på catering för olika tillfällen i hela Stockholm.

Med fokus på god mat av högsta kvalitet kombinerat med en servicekänsla för alla typer av tillställningar önskar vi dig välkommen!

Om oss - Libanesisk catering

Boka catering?

Ju tidigare vi känner till dina önskemål desto bättre kan vi förbereda oss för bästa resultat. Minimibeställning för vår catering är 8 personer och vi behöver ha din beställning senast två arbetsdagar före önskad leverans.

Se våra tjänster

festcatering

Festcatering

All typ av catering till företag och privatpersoner i Stockholm. Vi ordnar catering till alla festliga events.

företagscatering

Företagscatering

Vi hjälper ditt företag till ett lyckat företagsevent. Du kan välja paketerade event eller skräddarsytt paket.

nyår-catering

Nyårscatering

Lyxiga menyer och en hejdundrande fest. Låt oss avsluta ert år med fantastiska smaker till er nyårssupé.

bröllop

bröllopscatering

Få en oförglömlig dag med catering till ert bröllop. Låt er speciella dag bli en minnesvärd dag med god mat och många skratt.