Boka din catering här

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort med en bekräftelse

Boka catering

Hyr porslin till festen

Hyr glas, porslin och bestick nästa gång det drar ihop sig till fest!

Svårt att få ihop tillräckligt med serveringsartiklar till festen? Lugn, vi hjälper dig. Hos oss hittar du inte bara libanesisk catering till festbuffén utan också tallrikar, glas, porslin och bestick som du kan hyra enkelt och smidigt. Allt för att du ska få en snygg och prydlig dukning.

Vi har märkt att många av våra kunder slår knut på sig själva för att få ihop tillräckligt med serveringsartiklar till större bjudningar. Ur hållbarhetssynpunkt är engångsartiklar oftast inget alternativ och att åka runt på olika loppisar tar tid.

Med vår smidiga uthyrning av glas, bestick och porslin tar vi ytterligare ett steg mot att avlasta och underlätta för dig som är i färd med att bjuda in till fest. Allt du behöver göra är att boka valfritt serveringspaket så sköter vi resten. Du behöver inte ens tänka på disken. Till och med den tar vi hand om, skönt eller hur?

företagscatering
muhammara

Serveringspaket för alla sorters fester

Det spelar ingen roll om du står inför en större eller mindre fest. Vi har serveringspaket med exakt så många glas, bestick och porslinsartiklar du behöver. Självklart i enhetlig design.

Behöver du serveringshjälp eller kanske en kock?

Inga problem! Via vår duktiga samarbetspartner Simplea har vi tillgång till social och proffsig serveringspersonal och uppskattade kockar som garanterat sätter guldkant på upplevelsen.

Se våra andra tjänster

festcatering

Festcatering

All typ av catering till företag och privatpersoner i Stockholm. Vi ordnar catering till alla festliga events.

bröllop

bröllopscatering

Få en oförglömlig dag med catering för ert bröllop. Låt er speciella dag bli en minnesvärd dag.

nyår-catering

Nyårscatering

Lyxiga menyer och en hejdundrande fest. Låt oss avsluta ert år med maten till er nyårssupé.

Vanliga frågor om vår företagscatering

Finns det ett maxantal personer vi kan beställa catering till?

Ni kan beställa catering till hur många personer ni vill. Vi har dock en maxkapacitet på upp till 200 personer per beställning. Tänk på att vara ute i god tid med din beställning.


Kan vi få hjälp med servering och uppdukning?

Ja, det går bra. Berätta gärna för oss hur ni skulle vilja ha det så kan vi komma med en lösning. Vi har erfaren serveringspersonal och kökspersonal som jobbar med företagsevents.


Kan vi få maten utkörd till vårt företag/lokal?

Självklart. Meddela oss till vilken adress ni önskar maten levererad så ordnar vi det.


Passar libanesisk catering som företagscatering?

Det passar perfekt. Inte minst för att det finns så många olika rätter och ingredienser att välja på – det finns något för alla. Detta oavsett om ni väljer buffé eller vanliga portioner.