Boka din catering här

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort med en bekräftelse

Lokal beställning

Festcatering

Låt festen börja

Satsa på festcatering i Stockholm

Ser du en trött pastasallad eller en blek skagenröra framför dig när du hör ordet catering i Stockholm? Du är inte ensam. Stockholm har gjort sig känt som en restaurangstad i framkant med stor variation och besökare som snabbt hakar på nya mattrender. Detsamma gäller konstigt nog inte cateringutbudet vars menyer är tämligen traditionella och begränsade. Det gäller inte minst utbudet för studentcatering, trots att de flesta unga studenter skulle föredra en betydligt mer spännande meny. Här kommer vår libanesiska catering till festen in i bilden.

Vi är inte mycket för att skryta men faktum är att många av våra kunder anser att vi levererar bäst catering i Stockholm. Hemligheten bakom är troligtvis att våra duktiga kockar har tagit stort ansvar genom att finslipa recepten och utveckla menyn under många år så att den passar våra kunder. Att vi levererar prisvärd catering och dessutom erbjuder service i form av serveringspersonal är ytterligare två möjliga förklaringar. Du får din catering direkt hem till dig eller var festen än går av stapeln bara ditt event finns inom Stockholms län.

festcatering i stockholm
Festcatering - Libanesisk catering

Klackarna i taket

Mat på ny nivå för företag och privatpersoner

Vår devis är ”är det fest så är det”. I praktiken betyder det att vi tar din festcatering till en ny nivå och ger gäster i hela Stockholm en genuin smakupplevelse. Hos oss lyser mat som skagenröra med sin frånvaro – istället kan du botanisera bland fräscha libanesiska rätter på en buffé med massor av krispiga grönsaker, goda örter och kryddningar. Det libanesiska köket är generöst och sätter alltid gästen i första rummet.

Med sina färska, fina råvaror bokstavligen lyser den libanesiska maten upp buffébordet visuellt. Perfekt på en tillställning som går i glädjens tecken alltså, som födelsefesten där värden fyller jämnt eller på en studentmottagning – allt helt utifrån dina önskemål. Vi erbjuder catering i hela Stockholm med ett brett urval libanesisk mat som är lagad från grunden av våra erfarna kockar. Vare sig det gäller en student, ett bröllop eller någon annan typ av evenemang hjälper vi självklart gärna till med leverans av våra egna rätter.

Dags för catering?

Ju tidigare vi känner till dina önskemål desto bättre kan vi förbereda oss. Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din beställning senast två arbetsdagar före önskad leverans.

Se våra andra tjänster

nyår-catering

nyårscatering

Lyxiga menyer och en hejdundrande fest. Låt oss avsluta ert år med maten till er nyårssupé.

bröllop

bröllopscatering

Få en oförglömlig dag med catering för ert bröllop. Låt er speciella dag bli en minnesvärd dag.

företagscatering

Företagscatering

Vi hjälper ditt företag till ett lyckat företagsevent. Du kan välja paketerade event eller skräddarsytt paket.

Vårda din tid

Spara tid med vår prisvärda catering

Bland det bästa med festcatering är naturligtvis att du sparar tid. Att arrangera en fest innebär ju som bekant en hel del planering. Står en studentfest eller födelsedagsfest för dörren behöver du därför först ta ställning till hur många gäster som ska bjudas och om ni ska hålla till hemma i bostaden eller kanske hyra en lokal. Valet av festlokal påverkar dock inte cateringleveransen från oss.

Så länge ni håller er inom Stockholms län levererar vi till både företag och privatpersoner överallt. En tumregel är som vanligt att undvika att vara ute i sista minuten med din beställning. På så sätt vet vi i god tid vad du vill beställa och kan leva upp till dina önskemål kring såväl smak som kvalitet.

falafel
tabbouleh

Planera rätt

Enklare catering, sittande middag eller snittar?

Titta gärna igenom vår innehållsrika cateringmeny och fundera igenom om du föredrar buffé, sittande middag, snittar eller någonting annat. Under högsäsong i samband med student- och bröllopssäsongen är det klokt att vara ute i god tid. Detsamma gäller kring jul. (Jo, vi erbjuder faktiskt libanesiskt julbord också!) Blir gästerna många? Inga problem. Vår serveringspersonal bidrar gärna till en lyckad fest genom att erbjuda catering av bästa kvalitet.

Tveka inte att kontakta oss om du vill prata vidare oavsett om du önskar enklare catering eller någonting alldeles extra som libanesisk à la carte till en stor fest! Festplanering ligger oss lika varmt om hjärtat som det libanesiska köket och vi ger gärna tips och råd för att just du ska få bästa tänkbara fest.

redo för nästa fest? beställ nu

Låt oss ta hand om cateringen. Se vårt utbud och boka enkelt online. Säker betalning. Vi har bufféer, mingelmat, sallader, grillat och mycket mer. Förstklassig catering. För alla tillfällen.

Kontakta oss

Boka catering

Vanliga frågor om vår festcatering

Hur beställer jag catering till min fest?

Du kan antingen beställa catering genom att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan – eller ringa oss på 08-121 122 01


Kan jag få maten levererad hem?

Självklart. Vi levererar vår catering till hela Stockholms län. Priset beror på avståndet och storleken på din beställning. Hemleverans kostar från 299:-


Kan ni anpassa er festcatering för specifika kostbehov?

Självklart! Ange vilka kostpreferenser du har vid beställningstillfället så ordnar vi det.


Är libanesisk mat hälsosam?

Ja, libanesisk mat kan vara hälsosamt och näringsrikt, särskilt om man väljer rätter som är baserade på färska grönsaker, baljväxter och magert kött. Libanesisk mat är också känd för att använda en mängd olika örter och kryddor som har positiva hälsoeffekter.